witruimte meubels op maat

Eeuwe Zijlstra is de eigenaar van Zijlstra meubels en timmerwerk.

Naar eigen zeggen is zijn bedrijf een uit de hand gelopen hobby. En wanneer je van je hobby je werk kunt maken, betekent dit dat je met passie en plezier je werk uitvoert. In de mooie maatwerkproducten die Zijlstra  levert, is dit terug te zien. Het pure ambacht gecombineerd met de robuustheid van het natuurlijke materiaal zorgen voor een breed scala aan objecten, allemaal uniek en enig in hun soort.

 

sfeervol

“Alles is mogelijk en de meubelstukken spreken voor zich”. Wanneer iets vakkundig en met liefde is gemaakt, zie je dat terug in de uitvoering. Het is mooi om klanten blij te maken met iets wat ze heel graag willen. Om iets wat ze voor ogen hebben, uit te voeren tot een concreet meubelstuk, dat is een van de mooiste dingen om te doen.” Eeuwe Zijlstra is recht door zee en je weet wat je aan hem hebt. Geen gezeur en geen mooie praatjes, dat is zijn devies. Eeuwe Zijlstra doet wat hij zegt en regelt het voor je!

Zijlstra heeft sinds begin 2022 een moderne, eigen werkplaats. Zijlstra meubels en timmerwerk werkt samen met lokale houtleveranciers en leveranciers in de buurt en is aangesloten bij de Koninklijke CBM. Deze branchevereniging voor interieurbouw en meubelindustrie is opgericht in 1912 en heeft ongeveer 550 leden.

Zijlstra werkt jouw ideeën feilloos uit. Zijlstra meubels en timmerwerk verzorgt jouw ideale meubel van a tot z.
Maak een afspraak en samen nemen we je plannen door.

 

Zijlstra meubels en timmerwerk is er voor:

  • Unieke meubels op maat
  • Op maat gemaakt tafels
  • Unieke, ambachtelijk gefabriceerde tafelpoten.

 

Prachtig natuurproduct

Zijlstra meubels en timmerwerk werkt met massieve inlandse houtsoorten zoals binnenlands eiken, gewaterde iep, plataan en notenhout. De vlammen, de noesten en de nerfstructuur die horen bij een natuurproduct zoals hout, maken het materiaal levendig. Persoonlijke smaak en stijl zijn hier ook weer belangrijke aspecten. Zijlstra betrekt je graag bij het maken van de juiste keuze.

witruimte meubels op maat
witruimte meubels op maat

.

.

Wilt u een recensie schrijven over onze diensten?

Uw mening over ons helpt mensen om de juiste keuze te maken.
Neem contact op:
facebook

instagram

 

Contact info

Mr. W.M.O. Oppendijk van Veenweg 38
251 GA Bergum
o6 11294113
info@zijlstramaatwerk.nl
 
foto’s: www.fotografiemajella.nl
tekst: bizzybeecommunications

©2024 zijlstra meubels en timmerwerk